Brunel Polska dla swojego klienta, międzynarodowej firmy produkcyjnej, poszukuje Kandydatów na stanowisko:
Inżynier Konstruktor Catia V5
Nr ref.: OP/ Catia/11
Miejsce pracy: woj. małopolskie
Opis stanowiska
- Projektowanie nowych komponentów przy użyciu narzędzi Catia V5;
- Mechaniczny i mechatroniczny rozwój podsystemów za pomocą Catia V5;
- Realizacja celów rozwoju procesów seryjnych;
- Inicjowanie i kordynowanie procesu zmian konstrukcyjnych na wniosek klienta lub w celu obniżenia kosztów wyrobu;
- Utrzymywanie bezpośredniego kontaktu i współpraca z dostawcami w ramach uruchamiania nowych wyrobów;
- Aktualizowanie dokumentacji technicznej produktów.
Wymagania
- Wykształcenie wyższe, kierunek Inżynieria Mechaniczna lub Mechatronika;
- Minimum 2 lata doświadczenia w pracy w środowisku Catia V5;
- Dobra znajomość języka angielskiego w mowie i piśmie (praca z dokumentacją, współpraca z innymi działami oraz klientami w języku angielskim)
Dodatkowym atutem będzie:
- Znajomość języka niemieckiego lub francuskiego;
- Doświadczenie w branży motoryzacyjne;
- Znajomość zagadnień projektowania elementów wtryskiwanych z tworzyw sztucznych;
- Umiejętność pracy w systemie Unigraphics.
Oferta
- Atrakcyjne wynagrodzenie,
- Praca w firmie inwestującej w kapitał ludzki,
- Możliwość podnoszenia kwalifikacji i rozwoju zawodowego.
Osoby zainteresowane prosimy o przesyłanie aplikacji w języku polskim lub angielskim, wpisując numer referencyjny nr OP/Catia/11 w temat maila lub na adres: warszawa@brunel.net
Prosimy o załączenie do aplikacji następującej klauzuli: rWyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez Brunel Polska Sp. Z o.o. z siedzibą w Warszawie w celu prowadzenia procesu rekrutacji, udostępniania moich danych potencjalnym pracodawcom oraz przedstawiania mi ofert pracy zarówno w chwili obecnej jak i w przyszłości. Ponadto wyrażam zgodę na przedstawianie mi ofert handlowych na podany przeze mnie w tym celu adres poczty elektronicznej. Jednocześnie potwierdzam, ze zostałem(-am) poinformowany(-a) o dobrowolności podania swoich danych osobowych, prawie wglądu do swoich danych i zgłaszania poprawek zgodnie z ustawą z dnia 29.08.1997 r. o ochronie danych osobowychr1;.